APISROM a pornit la drum in 2005, avand ca obiect de activitate achizitia si procesarea de miere si ceara. La finalul anului 2008 am inaugurat actuala fabrica, aceasta fiind conceputa cu doua linii distincte: una destinata procesarii mierii de albine si una procesarii cerii.

Am reusit sa ne dezvoltam si ne-am facut cunoscuti pentru ca am pus intotdeauna pe primul loc calitatea si respectul fata de clientii nostri. Din dorinta de a veni pe piata cu produse noi, in fiecare an am investit in tehnologie moderna si de actualitate, implementand si sistemele de management al calitatii ISO 9001, ISO 22000, SA8000. De asemenea, pentru a asigura produse finite de inalta calitate, am implementat sistemul de siguranta alimentara HACCP si am obtinut certificare TUV Austria pentru ISO 22000.

Suntem mereu alaturi de apicultori, participand la targuri si expozitii nationale si internationale. Astfel, de-a lungul timpului, relatia cu acestia a devenit una de parteneriat. Ei sunt cei care ne ofera miere de cea mai buna calitate, miere care, procesata si ambalata la APISROM, ajunge la consumatorii din tara si strainatate.

Suntem prezenti pe piata cu un portofoliu complex de produse avand ca destinatie piata europeana precum si piata romaneasca de HoReCa si Retail.

Valorile Apisrom sunt performanta, calitatea, inovatia si respectul pentru consumatori si partenerii de afaceri.

In 2017 am demarat un proiect PNDR 4.2. Sprijin pentru investitii in procesarea / marketingul produselor agricole, despre care gasiti informatii aici.