Faguri artificialiProducem faguri artificiali de cea mai inalta calitate. Calitatea superioara este asigurata de utilajele noi de ultima generatie cu care este dotata fabrica precum si de materia prima atent selectionata si analizata in laboratorul propriu.

Prin procesul de productie se asigura curatarea cerii de eventualele micro-impuritati de bostina si sterilizarea la o temperatura de 120 grade Celsius. Din ceara astfel procesata noi obtinem faguri cu dimensiunea celulelor de 5,4 mm (800 celule / dm patrat). Pentru tipul de stup multietajat fagurii au dimensiunea: 410 X 200 mm, iar pentru tipul Dadant: 410 X 260 mm. La cerere, putem produce si faguri cu dimensiuni atipice.

Pentru apicultorii certificati bio sau aflati in conversie, avem posibilitatea de a produce faguri ecologici.

CearaCeara de albine naturală este un alt ingredient minune oferit de albine. Este ideală la prepararea balsamului de buze, lumânărilor și a multor altor lucruri. Ceara de albine naturală este un alt cadou extrem de util pentru noi oferit de albine.

Inca din timpuri antice, practicienii in domeniul plantelor foloseau ceara de albine in diverse preparate medicale. Astazi, ea este intrebuintata in special in industria cosmetica, in unguente si creme, precum si in produse comerciale, cum sunt lumanarile. Unele persoane consuma ceara ca atare, intrucat e foarte potrivita ca hrana indigesta (care stimuleaza miscarea intestinelor).ceara-albine--1183x800.jpg

Printre cele mai importante utilizari ale cerii de albine pentru sanatate este tratamentul Alergiilor. Tratarea rinitei alergice („febra fanului“) si a astmului cu ceara de albine este o practica statornicita, gratie proprietatilor antialergice ale cerii, care protejeaza pielea de alergenii din aer.

Si lumanarile din ceara de albine pot calma simptomele de alergie. Atunci cand sunt aprinse, aceste lumanari produc ioni negativi, care curata aerul de particulele de praf, polen si alti alergeni.