POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC APISROM SRL , cu sediul in Muntenii de Jos, jud. Vaslui, numar de ordine in Registrul Comertului J37/825/2005, Cod unic de identificare RO18197550, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul apisrom.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii SC Apisrom SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Regulamentului (UE) 2016/679 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC Apisrom SRL este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SC Apisrom SRL, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SC Apisrom SRL.

SC Apisrom SRL  va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC Apisrom SRL  va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii SC Apisrom SRL  garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru al APISROM SRL, cu sediul in VASLUI, Str. Ceramica nr. 19. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.