MIERE DE TEI BIO 400g  20,00 lei
  TTC

  Mierea de tei este considerata una dintre cele mai bune varietati de miere. Este foarte bogata in vitamine, mai ales cele din complexul B si aminoacizi.

  Gramaj: 400g

  Tara de origine: Romania

  Qty

   

  PAIEMENT SECURISE avec MobilPay

   

  LIVRAISON GRATUITE pour les commandes de plus de 250 lei (RO seulement)

   

  SATISFAIT ou RETOUR dans 14 jours

  Mierea bio sau mierea ecologica este obtinuta cu respectarea unor conditii stricte (ca si in cazul celorlalte produse ecologice) dintre care mentionam:

  - Stupina trebuie sa fie amplasata intr-o zona ecologica, adica fara factori poluanti industriali sau culturi intensive care sunt tratate cu pesticide.
  - Nu este permisa utilizarea niciunui antibiotic in tratarea familiilor de albine.

  Organismele de certificare ecologica verifica pe parcursul anului aceste conditii si multe altele, si preveleaza pentru analize mostre din miere si ceara. De retinut faptul ca si ceara folosita la producerea fagurilor artificiali ecologici trebuie sa provina doar din stupine certificate eco.

  Mierea de tei cristalizeaza relativ repede, mai ales intr-un mediu rece. In stare cristalizata are un aspect untos, cu cristale mari si albe.

  Mierea de tei actioneaza ca sedativ pentru sistemul nervos, fiind recomandata persoanelor care sufera de insomnii. De asemenea, are proprietati antiinflamatorii si antiseptice, fiind de ajutor in tratarea bronsitelor, bronsiolitelor si problemelor renale.

  Valori nutritionale:

  Grasimi

  0g/100g

  Valoare energetica

  330kCal/100g

  Glucide

  80.8g/100g

  Fibre

  0.2g/100g

  Sodiu

  0g/100g

  Proteine

  0.4g/100g

  Mierea de albine cristalizeaza in timp, pastrandu-si calitatile.

  Temperatura optima de pastrare: 18-25 °C

  35

  Fiche technique

  Assortiment
  Tilleul
  Catégorie
  Bio

  Références spécifiques

  Review