Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa. Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema. Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge. Nu contine conservanti, aditivi, ulei de palmier sau gluten.
Valori nutritionale:
Grasimi |
0.0g/100g |
Valoare energetica |
421.5kCal/100g |
Glucide |
100.7g/100g |
Fibre |
0.52g/100g |
Sodiu |
0.00g/100g |
Proteine |
1.27g/100g |
Temperatura optima de pastrare: 10-15 °C
lunaenache –
Nu imi place gustul si mirosul catinei in general, dar Mierea Crema cu catina este extraordinar de buna, atat noi, parintii, cat si copiii o devoram. Este foarte buna si sanatoasa.