Secretul Negreselor cu Choco Miere



Dacă vă întrebați ce prăjitură puteți face rapid de care să vă bucurați cu întreaga familie, răspunsul e simplu - Negresa cu Choco Miere.

Un desert ușor și delicios, negresa este o prăjitură care ne aduce aminte de copilărie și care poate fi preparată fără probleme, cu nu prea multe ingrediente.

INGREDIENTE

  • 200 g făină;
  • 200 g zahăr pudra;
  • 6 ouă;
  • 100 g unt topit si racit;
  • 100 g nucă maruntita;
  • 40 g cacao;
  • 10 g praf de copt;
  • puțină sare;
  • 200 g Choco Miere Apisrom

__________

Din numai câteva ingrediente poți alcătui un desert delicios în care combinația de cacao și nucă stimulează papilele gustative într-un mod extraordinar. Iar legat de toate aceste ingrediente, e bine de reținut că acestea trebuie să fie la temperatura camerei. 

De ce? Acest lucru e important pentru că ingredientele se vor combina și amesteca mult mai bine la temperatura camerei decât atunci când sunt reci.

De exemplu, atunci când vei bate ouăle, acestea se vor amesteca mult mai ușor și vor crește în volum, dând o consistență mai pufoasă aluatului.

Cât despre unt, acesta trebuie topit mai întâi pentru a căpăta o formă lichidă, dar nu trebuie adăugat fierbinte. Untul trebuie să se răcească puțin înainte de a-l combina cu celelalte ingrediente, pentru a nu ridica prea tare temperatura compozitului.

Bineînțeles, nu e musai să fie folosit untul întotdeauna. Negresa cu Choco Miere se poate face și integral de post înlocuind untul cu ulei. Totuși untul conferă un gust mai intens și o consistență mai pufoasă.

Când vine vorba de îndulcitor, aici zahărul pudră este numai o opțiune. În loc de zahăr pudră poate fi folosit la fel de bine zahărul de cocos sau orice alt îndulcitor granulat.

Legat de făina, puteți folosi, după preferințe, făină albă sau făină integrală sau făină fără gluten.

Ceea ce face cu adevărat diferența și îți va ridica negresa la următorul nivel este glazura. Vedeta acestei rețete și ingredientul secret este glazura bazată pe Choco Mierea de la Apisrom.

Choco Mierea este un produs 100% natural, obținut prin cristalizarea mierii într-un mod controlat pentru a căpăta o consistență cremoasă, la care se adaugă pulberea de cacao. Astfel, se obține o cremă care seamănă cu ciocolata dar are o consistență deosebită și e ușor de tartinat, fără a se prelinge. De asemenea nu conține niciun fel de conservant ori aditiv, și nici ulei de palmier sau gluten.

Aceasta este ușor de obținut încât Choco Mierea poate fi comandată de pe magazinul online Apisrom.

Pentru a urmări pe îndelete metoda de preparare a Negresei cu Choco Miere vizionați videoul Jamilei.

Mod de preparare negresa cu Choco Miere: