Pentru micul dejun, ca indulcitor pentru ceai, lapte, cafea, ambalam si distribuim in retelele de hoteluri si restaurante miere la caserole de 20g, stick de 15g si borcanase de 30g.
Aceste produse sunt ideale pentru retelele hoteliere, restaurante, cafenele, ceainarii, oferind cantitatea de miere necesara unui plus de energie si savoare pentru intreaga zi.
Chiar daca mierea poliflora cristalizeaza usor, proprietatile sale raman neschimbate. Cristalizarea este un proces natural, care atesta faptul ca produsul este curat, pur. Mierea poliflora este un excelent remediu pentru problemele digestive si hepatice, imbunatateste activitatea inimii si stimuleaza apetitul.
Valori nutritionale:
Grasimi |
0g/100g |
Valoare energetica |
330kCal/100g |
Glucide |
80.8g/100g |
Fibre |
0.2g/100g |
Sodiu |
0g/100g |
Proteine |
0.4g/100g |
Mierea de albine cristalizeaza in timp, pastrandu-si calitatile.
Temperatura optima de pastrare: 18-25 °C
Recenzii
Nu există recenzii până acum.