Am analizat in laboratorul Apisrom ce se intampla atunci cand adaugi miere in ceai. Este sanu este toxica mierea in ceai?
Mierea convențională este o miere 100% naturală, la fel ca și mierea ecologică/ organică/ BIO. Diferența dintre cele două tipuri este dată de faptul că, mierea ecologică se obține în urma respectării unor condiții stricte conform Regulamentului (CE) NR. 834/2007 din 28 iunie 2007 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.
Mierea de Manuka este un tip de miere produsă de albinele care polenizează florile de Manuka din Noua Zeelandă. Aceasta miere este apreciată pentru proprietățile sale unice de vindecare, inclusiv capacitatea de a ucide bacteriile și a accelera procesul de vindecare a rănilor.
Teiul este unul dintre copacii cei mai cunoscuți de către români, atât pentru mirosul îmbietor pe care îl emană odată ce înflorește cât și pentru ceaiul aromat preparat din florile de tei după ce acestea au fost uscate.
Nu a fost deloc ușor, însă rând pe rând, am reușit să creăm varianta sănătoasă a cremelor de ciocolată bine cunoscute din comerț, fără ulei de palmier, fără gluten, fără aditivi, fără conservanți.
Albinele sunt singurele insecte ce produc hrană pentru noi, oamenii. Albinele lucrătoare au rolul de a oferi hrană, de a construi faguri și de a proteja stupul