Păstura, este considerat cel mai valoros produs al stupului, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul.
”Pâinea albinelor, așa cum este denumită popular, protejează ficatul, tubul digestiv și reduce colesterolul rău din sânge. Păstura este ideală în tratarea anemiei datorită complexului de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime.
Beneficiile păsturii:
- Ajută la detoxifierea organismului
- Protejează ficatul și tubul digestiv
- Reduce colesterolul din sânge
- Previne și tratează anemiile
- Întărește sistemul imunitar
- contribuie la reducerea riscului de boli cardiovasculare
- proprietăți anticancerigene
Mod de administrare: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni.
Doza zilnică recomandată:
- Copii: minim 1 linguriță pe zi – 3g.
- Adulți: minim 1 lingură pe zi – 5-10g
Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură.
Păstura este recomandată copiilor peste 12 luni.
Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, de la un lot la altul pot exista variații de culoare, aspect, miros, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.