Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa. Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema. Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge. Mierea cremă cu Scorțișoară o poți servi la micul dejun pe pâine, clătite sau alte preparate dulci.
Valori nutritionale:
Grasimi |
<0.5g/100g |
Valoare energetica |
331kCal/100g |
Glucide |
81.6g/100g |
Fibre |
<0.70g/100g |
Sodiu |
0.00g/100g |
Proteine |
<0.50g/100g |
Temperatura optima de pastrare: 10-15 °C
lunaenache –
Delicioasa! Merge extraordinar de bine cu vinul fiert.
Caplat Nicoleta –
Preferata mea in acest sezon <3
crina.ujupan –
Sincera sa fiu, m-a surprins aceasta specialitate, foarte gustoasa! Multumesc!