Gradul MGO sau UMF ce este menționat pe orice produs din miere de Manuka indică concentrația antibiotică a acesteia. Cu cât concentrația de MGO sau UMF este mai mare, cu atât efectul antibiotic este mai puternic.
Tabel conversie și recomandare consum factor MGO -> factor UMF
- MGO 100+ echivalent UMF 6+ : nivel de întreținere zilnică , factor recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, dureri ușoare de gât
- MGO 250+ echivalent UMF 10+ : nivel mediu de putere antibacteriană
- MGO 400+ este echivalent UMF 13+ : nivel optim (recomandat) de putere antibacteriană
- MGO 550+ este echivalent UMF 16+ : nivel puternic de putere antibacteriană
Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților dumneavoastră. Folosirea unui factor MGO sau UMF prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse.
Beneficiile și proprietățile Mierii de Manuka
- Antioxidant natural – Mierea de Manuka are cea mai mare cantitate de antioxidanți
- Antibacterian natural – acționează împotriva unei grupe mari de patogeni cu rezistență ușoară sau puternică la antibiotice
- Susține sistemul imunitar – acționează rapid asupra durerilor în gât, stărilor de gripă și răceală, sinuzită, astm, astenie, bronșită, imbunătățește calitatea somnului, sănătatea ochilor, formează o protecție pentru mucoasă internă a gâtului generând un efect calmant
- Sistem digestiv – arsuri stomac, aciditate si reflux gastric, afecțiuni gastro-intestinale, indigestie
- Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
- Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, leziuni, cicatrici, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes
Ingrediente : miere de Manuka monoflorală
Valori nutriționale pentru 100g : Energie : 1400kJ/335kcal, grăsimi : 0g din care saturate : 0g, carbohidrați : 82.1g, proteine 0g, sare 0.03g
Este important de reținut că Mierea de Manuka este complet naturală , neprocesată , fără nici un adaos, drept urmare pot exista variații de gust și culoare de la un lot la altul.
Mod de utilizare si administrare:
- Utilizare internă : 3-4 lingurițe pe zi, câte una cu 20-30 de minute înainte de masă și de a bea orice fel de lichid
- Utilizare externă : direct pe piele sau pe compresă aplicată pe piele
- Utilizare cosmetică : mierea de Manuka se folosește ca ingredient pentru diverse maști utilizate pentru față, păr, corp, etc
Mod de păstrare: Se păstrează la loc ferit de razele soarelui, la o temperatură de sub 25 grade.
Gramaj: 250g
dianadidi487 –
Recomand! merita sa te rasfeti cu ceva special