Mierea poliflora este usor de asimilat de organism datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.
Chiar daca mierea poliflora cristalizeaza usor, proprietatile sale raman neschimbate. Cristalizarea este un proces natural, care atesta faptul ca produsul este curat, pur. Mierea poliflora este un excelent remediu pentru problemele digestive si hepatice, imbunatateste activitatea inimii si stimuleaza apetitul.
Ambalajul PET al mierii, de tip squeezer, este perfect sigilat în fabrică pentru a menține echilibrul mierii, un ambalaj practic pentru servirea mierii în mod confortabil prin apăsare și turnare, pentru a putea sa te bucuri de miere până la ultima picatura.
Valori nutritionale:
Grasimi |
0g/100g |
Valoare energetica |
330kCal/100g |
Glucide |
80.8g/100g |
Fibre |
0.2g/100g |
Sodiu |
0g/100g |
Proteine |
0.4g/100g |
Mierea de albine cristalizeaza in timp, pastrandu-si calitatile.
Temperatura optima de pastrare: 18-25 °C
gabriel –
Usor de folosit, valva de silicon este un avantaj major.