APISROM

APISROM a pornit la drum in 2005, avand ca obiect de activitate achizitia si procesarea de miere si ceara. La finalul anului 2008 am inaugurat prima fabrica, aceasta fiind conceputa cu doua linii distincte: una destinata procesarii mierii de albine si una procesarii cerii. In anul 2017 am inceput constructia unui nou sediu al firmei cu o suprafata construita de peste 2000 mp, ce include o hala de procesare, echipata cu cele mai moderne instalatii pentru ambalarea mierii si precum si a unui spatiu administrativ.
img-despre.jpg

Am reusit sa ne dezvoltam si ne-am facut cunoscuti pentru ca am pus intotdeauna pe primul loc calitatea si respectul fata de clientii nostri. Din dorinta de a veni pe piata cu produse noi, in fiecare an am investit in tehnologie moderna si de actualitate, implementand si sistemele de management al calitatii de siguranta alimentara HACCP si apoi ISO 22000. Urmare a îmbunătățirii continue a sistemului calității am trecut la standardul IFS Food, obtinind certificarea din partea TUV Austria. Acest standard este unul dintre standardele aflate sub umbrela brandului internaţional IFS (International Featured Standards – Standardele Specifice Internaţionale) și care este recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative – Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentelor).

Pentru a intampina nevoile tuturor categoriilor de clienti din intreaga lume am obtinut si certificarile ECO, Halal si Kosher. Certificarea Halal garanteaza consumatorilor de religie islamică respectarea preceptelor religiei islamice si asigurarea unui nivel crescut de igienă şi siguranţa a produsului. Similar,  certificarea Kosher, care respecta preceptele religiei iudaice. Certificarea ECO demonstreaza indeplinirea cerintelor pentru procesarea produselor ecologice provenite de la apicultori certificati ECO.

Calitate

icon-managementul-calitatii.png

MANAGEMENTUL CALITATII

Apisrom a implementat sistemul HACCP din 2008, iar ulterior a fost certificata conform noului standard pentru securitate alimentara, IFS FOOD - International Featured Standards, de catre TUV Austria.

Ca urmare a indeplinirii cerintelor prevazute de legislatia europeana privind procesarea si comercializarea produselor de origine animala (mierea este catalogata asfel), Apisrom a obtinut autorizatia H20 EC, autorizatie sanitara-veterinara pentru efectuarea comertului intracomunitar.

icon-controlul-caliatatii.png

CONTROLUL CALITATII

Mierea preluata de la apicultori este verificata atat organoleptic, cat si prin analize de laborator. Se au in vedere aspectul, consistenta, culoarea, mirosul si gustul. Din punct de vedere fizico-chimic, se stabilesc umiditatea, aciditatea, continutul de zaharuri, HMF, precum si prezenta reziduurilor de antibiotice.

De asemenea, prin analiza microscopica a polenului, avem posibilitatea de a determina cu exactitate sortimentul floral din care provine acea miere. In plus, pe tot parcursul fluxului tehnologic, sunt prelevate mostre de miere pentru analize, atat de la loturile formate cat si de la produsele finite.

Suntem mereu alaturi de apicultori, participand la targuri si expozitii nationale si internationale. Astfel, de-a lungul timpului, relatia cu acestia a devenit una de parteneriat. Ei sunt cei care ne ofera miere de cea mai buna calitate, miere care, procesata si ambalata la APISROM, ajunge la consumatorii din tara si strainatate. Suntem prezenti pe piata cu un portofoliu complex de produse avand ca destinatie piata europeana precum si piata romaneasca de HoReCa si Retail. Valorile Apisrom sunt performanta, calitatea, inovatia si respectul pentru consumatori si partenerii de afaceri.