Istoric

2005

APISROM a pornit la drum in 2005, avand ca obiect de activitate achizitia si procesarea de miere si ceara. Pasiunea pentru apicultura, dragostea fata de albine si natura au fost cateva din motivele care au stat la baza infiintarii noii companii.

2008

In anul 2008 am inaugurat prima nostra fabrica, aceasta fiind conceputa cu doua linii distincte: una destinata procesarii mierii de albine si una procesarii cerii. De asemenea, am pus in functiune laboratorul propriu, echipat cu aparatura de ultima generatie, pentru efectuarea analizelor materiilor prime si a produselor finite.

2012

In anul 2012 ne-am marit capacitatile de depozitare si procesare a mierii de albine precum si a productiei de faguri artificiali prin constructia unui depozit pentru mierea ambalata in butoaie, achizitia de omogenizatoare de capacitate mare si a celei de-a doua masini automate de faguri artificiali.

2017

In 2017 am inceput constructia unui nou sediu al firmei cu o suprafata construita de peste 2000 mp, ce include o hala de procesare, echipata cu cele mai moderne instalatii pentru ambalarea mierii si precum si a unui spatiu administrativ.

De asemenea, am participat in calitate de expozant la cea de-a 45-a editie a Congresului International de Apicultura, APIMONDIA, organizat la Istanbul, Turcia, in perioada 29 septembrie – 4 octombrie. Cu aceast prilej am avut intalniri cu apicultori, furnizori de materiale si echipamente precum si cu parteneri de afaceri si clienti potentiali, care au avut ocazia de a afla mai multe despre noi si produsele noastre.