fbpx

Noile sortimente de Miere Cremă

miere crema cu fructe

Miere cremă  cu fructe

Nu a fost deloc ușor, însă rând pe rând, am reușit să creăm varianta sănătoasă a cremelor de ciocolată bine cunoscute din comerț, fără ulei de palmier, fără gluten, fără aditivi, fără conservanți.
Prin cristalizarea controlată a mierii, am obținut Mierea Cremă, în care am adăugat ulterior cacao pentru a obține Cioco Mierea cu o consistență compactă și cremoasă, comparabilă cu cea a unui mousse.
Pentru că știm cât de mult este apreciată Cioco Mierea, vă oferim miere cremă în mai multe variante, ținând seama de gusturile preferate ale consunatorilor.

Așadar, am creat un blend de gusturi nemaipomenite:

  • Mierea Cremă cu Căpșuni;
  • Mierea Cremă cu Zmeură;
  • Mierea Cremă cu Cătină;
  • Mierea Cremă cu Coacăze;
  • Miere Cremă cu Afine.

La fel ca Mierea Cremă și Cioco Mierea, și sortimentele de Miere Cremă cu fructe sunt 100% naturale, fără conservanți, fără aditivi, fără ulei de palmier.

Cum se obțin sortimentele de Miere Cremă cu Fructe?

Culorile vii, texturile cremoase și gusturile unice oferite de Mierea Cremă cu cătină, cu căpșuni, cu zmeură, coacăze sau afine pot aduce în discuție întrebarea: “ Mai poate fi vorba despre un produs natural în acest caz? “.
Iar răspunsul este întotdeauna că: toate aceste sortimente de miere sunt 100% naturale.
Românii obișnuiesc să-și pregătească borcane de miere cu cătină pentru beneficiile aduse sănătății. În același mod, noi combinăm fructele cu mierea polifloră pentru a obține aceste produse delicioase.
Astfel, în cazul oricărui dintre aceste produse, vorbim numai de fruct și miere, fără a implica niciun altfel de produs, de orice natura.

Gusturi fructate la micul dejun

Să introduci orice fel de mierea cremă cu fructe în alimentația ta este foarte ușor! Fie că îți plac căpșunile, zmeura, cătina, coacăzele sau afinele, noi ne asigurăm  că sortimentele pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de o miere autentică.
Poți să consumi mierea noastră la fiecare masă, iar pentru siguranța ta, aceasta a fost intens testată de către specialiștii noștri.

Plus că, cine nu și-ar dori să primească cadou asemenea bunătăți ?! Te invităm să vizitezi secțiunea Magazin a paginii noastre sau să alegi unul din produsele de mai jos.