fbpx

Mierea cremă cu Propolis: Elixirul vindecător al naturii 🐝🍯

În lumea apiculturii, mierea cu propolis este considerată o adevarată comoară vindecătoare, oferindu-ne nu doar o experiență gustativă plină de dulceață, ci și numeroase beneficii pentru sănătate.

Originea elixirului: Mierea cu propolis este rezultatul muncii asidue a albinelor, care colectează nectarul florilor pe care îl transformă în miere, adăugându-i apoi propolisul. Propolisul, o substanță rășinoasă produsă de arbori, este adunat și prelucrat de albine pentru a-și proteja stupul de agenții patogeni și bacterii.

Proprietăți antibacteriene și antioxidante: Propolisul, cu compușii săi activi, conferă mierii proprietăți antibacteriene puternice. Această combinație acționează ca un scut natural împotriva infecțiilor, contribuind la întărirea sistemului imunitar.

Sănătatea respiratorie și imunitatea: Consumul regulat de miere cu propolis poate aduce beneficii semnificative pentru sănătatea respiratorie. Propolisul are efecte calmante asupra căilor respiratorii, ajutând la reducerea simptomelor răcelii și ale alergiilor. În același timp, mierea contribuie la întărirea imunității, oferind o barieră naturală împotriva infecțiilor.

Îmbunătățirea digestiei și detoxifierea: Mierea cu propolis susține sănătatea sistemului digestiv. Propolisul contribuie la echilibrarea florei intestinale, iar mierea are efecte benefice asupra digestiei. Această combinație poate facilita procesul de digestie și poate contribui la detoxifierea organismului.

Astfel, am creat noul produs din catalogul Apisrom – Mierea cremă cu Propolis – o combinația echilibrată între elixirul dulce și terapeutic.

PS: Avem și o super- promoție valabilă toată luna Ianuarie – plasează o comandă de minim 120 lei cu produse apicole și primești GRATUIT un borcan de Miere Cremă cu Propolis! 🤩🍯🎁